torstai 19. tammikuuta 2017

12. Päivä

Heräsin sitten sellai kivasti säpsähtäen silmät selälleen. No siinä sitten taas ihmeteltiin mitäs nyt, kuis tässä nyt näin kävi. Kulutin aikaa netissä surffaten. Aamupalalle ei oo kiirettä eikä muutenkaan. Tänään on pyörän palautuspäivä. Mutta ensin se pieni välipala ennen aamiaista. Sitten se aamiainen.



Aamiaisen jälkeen sitten pyörän haku ja sitten matkaan. Otin vanhan tangon mukaan ja jätin sen kierrätyspisteeseen. Niitä tuntuu olevan joka nurkassa. Junakin sukeltaa suoraan kukkulan sisään.


"Kotiasema"

Siinä sitten kävellessä tuli nähtyä miten niitä astioita tyhjennetään täälläpäin. Se on muuten näppärä systeemi ja toivottavasti idea aukee näin kuvien välityksellä.






Siis voiko näppärämmin toimia. Siitä sitten jatkettiin matkaa vuokraamoa kohti ja pyörän palautus. Liike on Terra Bike Tour ja sitä voi suositella lämpimästi. Löytyy maantie- että maastopyörää ja henkilökunta mukavaa. Sen jälkeen sitten aloimme leikkiä turistia ja käveltiin lähelle sitä yhtä kirkkoa ihan huomaamatta. Sitten mentiin kahville.





Sitten suunnistettiin kohti rantaa, helppo suunnistaa ku rupes tuulee mitä lähemmäksi rantaa tultiin. Kyllä noi paatit on aika köyhän miehen versioita. (Onko klupin paatti täällä parkissa vai jossain muualla?)


Ja tuossahan ei nyt ollut ku ne pienimmät, isommat oli lähempänä avomerta. Löydettiin geokätkö, pikkasen sekin rupeaa aukenemaan miulle, mutta voi mennä aikaa siihenkin. Mutta nyt kun näki livenä millainen on nanokätkö ni voi helvetti. Kyllä tietyllä tavalla kiinnostaa mutta katotaan nyt.



Rannalla oli ihan helvetillinen tuuli, äkkiä pois, koska oli hiekkapölyä ilmassa. Kahvilan metsästystä, sellainen löyty pienen jalkapallokentän laidalta. Siinä oli joku ihmeellinen kirjain yhdistelmä, mie noista tiedä mutta vaakuna näytti tutulta. Siinä sitten kahvit ja tyhjennys. Sitten taas kävellen ja kohti Placa Catalyniaa. Löydettiin hyvä ruokapaikka ja sitten löydettiin eläintarha.



Sitten käppäiltiin Placan nurkilla ja kas tavaratalo, käydääs läpi. Joo ei eroo Stokkasta muuten ku et on helvetisti isompi. Ja ei löytynyt karttaa ei.  Ei ku kohti kämppää sillä poikkeuksella että käydään kaupassa ja kahvilla mäen päällä. No siinä sitten laitettiin tossua toisen eteen. Kahville paikalliseen jossa on kiva näköala.


Tämän jälkeen kauppaan ja sitten kämpille pakkaa kamat valmiiksi aamua varten, ettei aamulla tarvii ruveta pakkaa kamoja kiireellä. Sitten yksi Netflix sarjan osa vielä ennen nukkumaan menoa.

Tänään leikittiin turistia ja huomenna ollaan eksyilevä pyörämatkailija. Lahjoittaakin voi 10 tai 20, ei oo pakko.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti