torstai 26. tammikuuta 2017

18. Päivä

Aamulla oli aikanen herätys, kun Gerard joutu menee töihin "aikasiin" siis hänen aikanen oli 8.30 piti lähteä. No siinä aamulla kattelin kamat jo valmiiksi kantoon ni ei tarvinnu muuta ku ryystästä kahvit naamariin ja siirtyä tielle.

Siitä sitten Lidliin ostaa vettä (oli edullisinta) sitten vain polkemaan kohti Figueresia ja ilmettelee espanialaista liikennekulttuuria. Tiet muuttu motoriksi tai päinvastoin. Aina ei tiennyt missä pitäs ajaa, mutta sopu sijaa antaa. Kaikki on suhtautunut positiivisesti hulluun suomalaiseen joka talvella ajelee (heidän mielestään todella kylmä). Figueres tuli ja meni (Jou kävin). 





Siinä taidepläjäys.

Se mitä sisällä oli niin jokainen käyköön itse katsomassa, minulla ne ovat omalla kovalevyllä. Sitten suunta kohti Ranskaa, liikenne tuntui lisääntyvän sitä enempi mitä lähemmäksi päästiin. Rajan tuntumassa oli sitten liikkeitä enempi ja vähempi, ei oikein tienny mihin pitäs mennä. Siinä sitten soitin pakollisen soiton kotimaahan (pitää yrittää käyttää näitä muita viestittimiä) siinä sitten alkoi alamäki kohti Ranskan maata. No mikä muuttu? Pienempien kylien liikkeet sulkee arkena klo 20-21 aikoihin. Muuten näyttäs olevan sama meininki ku naapurissa, ehkä hitusen kalliimpaa ainaki näin rannikon lähellä. Tiedä sitten sisämaassa.




Le Bouloussa (Le VoVo) hassusti äännettynä, pidin mäkkärissä tauon, naurakaa nyt perkele, mutt siellä ilmainen ja nopee wifi. Toimii ku se kuuluisa junan vessa. Sain vastauksen yhdeltä warmshowers-ihmiseltä, ei ota vastaan ku on niin kylmä. Saatana tässä mikään kylmä ole ku varusteet on kunnossa. No ei voi mitään, jatketaan matkaa. 


Lunta näinkin lähellä.


Näitä on sitten joka mäkissä. En oo vielä kokeillut.


No tulin sitten vähän isompaan kylään ennen pimeää ja se data kortti. No kuukauden voimassa, sim kortti 10€, 3 Gt dataa, jokunen sms-viesti ja jotain muuta 30€ eli yhteensä 40€. Tietyllä tavalla kallista, mutta tarpeellinen. No sitten ulos kaupungista.

Ei vittu voi olla näin saatanan vaikeeta, kierrä sieltä ja täältä et pääset sinne minne olit menossa. Voi helvetti. Kiemuraa tuli ja välillä eksyi ku ei tiennyt mihin piti mennä, mutta takaisin kartalle pääs aina vaikka oli pimeetä. Mutta oli kiva ajaa pimeellä ku oli vähän liikennettä, ei juurikaan tarvinnut välittää autoista. Niin ja se leiripaikka piti löytää. No aikaa meni ja löysin leirintä aluee , joka on kiinni, yllätys. No tuossa menee jotku jäljet johonki, kas kivimuuri, kas tasaista. TÄSSÄ! No en tosiaan huutanut ääneen, vielä tarkistus miten noi autot menee. Joo ei haittaa, hyvä. Kevyt peite alle, makuualusta, makuupussi, äijä ite säkkiin, vaatteet kuivamassa pyörän päällä. Iltapala ja pää tyynyyn, en jaksanut laittaa telttaa pystyyn, oli luvannut selkeetä ja pakkasta yöksi.

Öitä.

Päivän data




1 kommentti:

  1. Hyvä kun kävit! Meinaan siellä Dali-museossa! Oli niin surrealistinen kun siellä 80-luvulla kävin, että muistikuvat alkoi hajota nopeasti. Muistan vaan että oli makee!

    T. Jou

    VastaaPoista