keskiviikko 11. tammikuuta 2017

3. Päivä

No eipä aamulla hirveesti nukuttanut kun tiesi että lähdetään tien päälle. Aamupala naamariin ja pyörän selkään. Pikkasen joutu arpomaan reittiä mutta oli se aika selkeenä päässä N-332 Valensiaan tosin sillä poikkeuksella että yö nukutaan ulkona.

Ajo alkoi kohtuullisesti kunnes tuli aukeeta, vastatuuli ja ei mikään vieno kesähenkäys, vaan ihan muistutus siitä että on talvi. Arvioisin että puhuttiin noin 10m/s puuskissa enempi.




Jokunen kuva ennenkui  virta loppu.

Sitä sitten puski kohti yöpaikka, ylämäkeä joo ja sit saat huomata et turha toivo saada telttaa pystyy ku meinas miehenkin mukana. Ei muuta ku Pland B takataskusta ja alas siltä nyppylältä. No alas tullessa puhkes kumi, kivaa ja toi iso lamppu oli sammumassa. Otsalampuu kehiin ja renkaan vaihtoa kaltevalla pinnalla. Kannattaa muuten kokeilla, tais ne banaanitkin jäädä siihen 😀. Sitä en suosittele et tullaan valojen kanssa alas vuorelta, oli meinaan jännäkakka tarjolla monesti. Löyty tie ja ei ajamaan. Vituttiko? NO EI HELVETTI, näitähä mie tulin hakee. Oliha se aika kipuaminen B-paikkaa, mut ei tarvinna kaivaa telttaa, makuualusta, pussi ja pöytä on hyvä yhdistelmä. Nukutti niin ettei jaksanut syödä, sehän kostautui yöllä, sit meinaa mutustettiin.

Päivän aikana näin monia ajajia j ajoitakin talleista tunnistin, jotkut jopa morjesti.


Garminikin petti sitten päivän mittaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti