torstai 12. tammikuuta 2017

4. Päivä

Kyllä oli hyvä nukkuu kun on kunnon makuupussi (kiitoksia eräälle Gentlemanni joka kulkee Äiti nimellä) Edellisen yön kuutamo ja tähti taivas tuuditti uneen kunnes nälkä yllätti.

Aamulla leiri kasaan, siivoa jälkesi ja lähde liikkeelle. Joitakin kilometrejä jäi eiliseltä ja tältä.päivältä kun virrat oli vähissä. Ekana alamäkeen ja sitten nokka ylämäkeen vitunmoisen vastatuulen kera, ajoinkoha peräti 5 kilsaa ku piti papupataa tehdä että jaksaa. Aivan karsee mäki, näki noista kilpahemmoista et ei ollut helpoo heilläkään. Siinä vaan puskettiin eteenpäin ja välillä piti taluttaa. Vastatuulen voimakkuutta kuvastaa hyvin se että 4% alamäkeen piti polkea, muuten olisi vauhti tyssännyt.

Päivä itsessään oli lämpimänviielä, sitä meni jonkin asteisessa automoodissa eteenpäin. Mitä lähemmäksi pääsi Valenciaa sitä hullummaksi liikenne tuli. Mutta hyvin pärjäs liikenteen seassa. Sitten ku siirryt jalkamieheksi ja talutat fillaria eikös joku tyrkkää päin punasia. Pyörä otti osumaa takalaukkujen kohdalle ja tietenki itse lensin nurin. Onneksi ei käynnny mitään, kaveri yritti syyttää minua, mutta nuorpari oli kävellyt vastakkaisesta suunnasta. Joten homma sillä selvä. Hulluja nää espanialaiset. Kunnossa ollaan ja huomenna jatketaan. Jos ajais vähä lyhkäsemmin huomenna.



Tästäkin puuttuu jokunen kilometri. Kuvia, joo ne omalla verkkokalvolla, ette pääse tänään kuvamatkalle.

2 kommenttia:

  1. Taidankin lähettää piristereseptin sinun suojelusenkelille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hää tais nukahtaa just ku jalkauduin pyörää taluttavaksi jalkamieheksi ja nukkumapaikka 200 metrin päässä.

      Poista