lauantai 21. tammikuuta 2017

14. Päivä

Kiva herätä aamulla epämääräiseen tuhinaan, mikä kuului naapurisängystä.Kaveri oli tosin heikkokuntoinen ja ylipainoinen, joten luulen et siitä johtui katkonainen hengitys. Vaikka itselläni astma on niin eipä oo noin pahasti katkonainen ollut. No nää paikalliset herää kyll niin myöhään et oksat pois. Siinä sitten odottelin että aamiaista rupeaa tulemaan ja saa jotain vatsan täytettä. Kyllähän sitä sitten rupesi tulee. Sitten täällä näyttää olevan herkkä hiäisiä ihmisiä ku pieni ääniä aiheuttaa hirveen kohtauksen. Sitten on mielenkiintoista ku huomenna jatkan matkaa.

Aikaa meni odotellessa ettänsade taukoo. Sitten ku taukosi niin ulos kävelylenkille ja vähän kattoo paikkoja (en käynnyt kaikkien maitnitsemassa kahvilassa, meen omia polkuja) Leipomo löyty ja takaisin kämpille ku rupes taas satamaan.





Ne pakolliset turistikuvat.

Välipalaa ja vähän uutisia ja paikallinen säätiedotus, pitäisi helpottaa tiistaina tää tuuli ja tuisku. Huomenna voi vielä olla, mutta sitten pitäisi helpottaa. Seuraava majapaikka on jo olemassa, tää rupee näyttää hyvältä. Sitten pitää vaan laittaa viestii aina ku on mahdollista ja katsoo kuka on ollut aktiivinen. Sillä päästään eteenpäin. Voisha sitä eteenpäin mennä sateellakin mutta ei se oo kivaa. Huomenna sitten näkee millainen keli on.

Täydentyy illan mittaan.

No niin jatketaan. Tässä illan mittaan on tullut ihmisiä sisään jonkin verran, sää kun suosii 😜. No se on itselläni edessä huomenna, mutta lähtöä pitää yrittää venyttää aamusta, ettei se herkkä hipiäinen vedä palkokasvia juurineen sieraimiin. Mutta se on huomisen ongelma ei tän päivän. Ja pitää jotenki laittaa valmiiksi tavarat tänä iltana ja loput sitten huomenna. Tässä istuessa tää päivä on mennyt. Huomenna taas poljetaan. Ei tämän kurjempaa tällä kertaa, sitten reissu pitenee ohi noin 2 viikon, nyt sitten katsotaan riittääkö rahkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti