tiistai 24. tammikuuta 2017

17. Päivä

Aamun herätys oli sitten sellanen ettei peiton alta halunnut lähteä pois sitten millään. Aamupalalle nyt kuitenki piti lähteä ja se kahvi, se on saatava vaikka mikä olisi. Gerard teki sellaisen aamupalan että oksat pois, hedelmiä ja myslii kera hunajan. Siinä sitten akhvia lipittäessä hän totesi et ulos siitä lenkille ku siellä on noin kaunis ilma. No ei muuta ku ajokamat niskaan ja tielle.


Ensin ajeltiin tasaisesti flättiä maastoa 10 kilsaa tais kyllä olla 11. Sitten olikin nousua sen 9 kilsan verran. Pari kertaa piti pysähtyä ottaa kuvia ja hörpätä vettä (syke punasella ja kauhee puuskutus oli pysähdyksen syy, tosin maisemilla on voinut olla syynsä) Pari kaverii meni ohi ja pari tuli vastaan, kaikki morjesti vaikka retkipyörällä oli liikenteessä. Maisemat oli upeat. Huippu saavutettiin kyllä hitaasti ja varmasti.






Kännyn kamera räpsyjä nää on ja jotain sinnepäin viritelmiä. Huipulla tauko ja paita takas takin alle, ku nyt on kyyti kylmää, mut ei välttämättä kovaa. Asfaltin pinta ei ollut kyllä mikään paras, sai väistellä monttuja ja tuulikin riepotteli tällaista kukkakeppiä miten halusi. Alas päästiin ilman mitään haavereita ja sitten vaan suoraan seuraa vaan mäkeen.





Kyllä nää sitten rakentaa ihmeellisiin paikkoihin taloja, ei voi ku kummastella. Seuraavaan mäkeen sain sitten myötätuulen avuksi. Se avitti jonkin verran kyllä. Huipulla oli tienristeys, josta olisi päässyt käymään yhdessä kylässä, mutta jätin tällä kertaa menemättä kun tunsin että että voimat ei välttämättä riitä tänään tuohon. Joten laskettelin sitten kohti Rosesia ja käynti Lidlissä hakee ruokaa illaksi ja pariksi seuraavaksi päiväksi. Eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu. Söin, suihku ja ulos vielä vähäksi aikaan.





Päivän päätti kävely ranta promedaarilla ja viinilasillisella käynti. Sitten vain takas kämpille iltapalaa syömään tai no yleensäkin mussuttamaan.

Tässä taas päivän data pläjäys.





3 kommenttia:

  1. Hei hoi , maa vaihtui . Mikä on suunta ? Pariisi ? Vai jotain muuta ?
    On se Kingi ilman telttaa nukkumaan pakkasessa ;)) nauti.

    VastaaPoista
  2. Siis tarkoitit varmaan tuoho 18. Päivä juttuun. Joo oli varmaan reissun parhaimmat unet.

    VastaaPoista
  3. Juu, siihen se oli kohdistettu ;)
    Mut mikä on nyt suunta ?
    Täällä 0°C ei paha ei .

    VastaaPoista