sunnuntai 22. tammikuuta 2017

15. Päivä

Ensi vähä eilisillasta. Tapasin kivan venäläispariskunnan, kumpanenkin oli suuntautunut pyöräilyyn ja käsitykseni mukaan omistavat tandemin. Juttua riitti nun kaksi huonosti englantia puhuvaa yritti saada itsensä ymmärretyksi. Hyvin se meni kuitenki, osoitteita vaihdettiin ja saatan saada vieraita kesän kynnyksellä.

Aamuherätys oli nyt myöhempään ku koskaan aikaisemmin tällä reissulla. Kait sitä on tulossa vanhaksi tai sitte ulkoilma elämä tekee tehtävänsä. No sitten ooteltiin aamiaista ja sitten kamat kantoon ja sit vielä pöörä alas. Siinä sitten lastaat pyörän taas kerran. Sitten ei ollut muuta kun ulos ja liikkeelle. Gironassa tihutti ja menokin tuntui kivalta.

Ajo maistui vaikka satoi tihuttamalla ja sen lisäksi tuuli, puuskissa enempi. Sitten päätin ajella ihan jotain reittiä pitkin Rosesiin vai miten tuo pitäs sanoa ku se on Roses. Maanantai aamupäivällä näen warmshover kaverin ja ajattelin olla pari yötä niin voin käydä niemenkärjessä. Mutta eipäs nyt karata tulevaisuuteen.

Olis varmaan maisemat ollut kauniit, mutta nyt kun oli aika tasaisen harmaata niin ei ollut kuvaamispäivä tänään. Hanskoja sain sitten tänään vaihdella ja ihmetellä mihis mie olinkaan menossa. Muutama pummi tuli matkan varrelle.

Episodi hostellin kanssa. Heidän sivut sanoo että he ovat 22 asti auki ja sitten ku saat just tehtyy varauksen ni ilmoittavat että ovat klo 18 asti auki. Eli vittu jee kiva, laittasivat saatana sivut kohilleen. Sitten nää warmshover-henkilöt jos laitat toistakymmentä viestii niin ehkä kolme neljä vastaa. Tämä Maanantai kaveri vastasi heti ja kysy et voinko tulla maanantaina. Homma hoidossa.

Sitten tän yön majapaikka, kävin Aldissa ja näin kyltin ja marssin sisään ja kysyin hintaa, no kysyntä ja tarjonta kohtasi. Sain oman huoneen hostellin hinnalla, käy miulle, hostellille ei raha kelvannu.

Uutisia tässä katsonut ja näyttää kovasti siltä että oo välttänyt pahimmat myräkät, katsotaan sitten ku pyreneitä jostain kohtaan meinataan ylittää. Väittävät kovasti että saa ne talviajovaatteet kaivaa esille. Täähän menee mielenkiintoiseksi.

Sitten päivän kilometrit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti