maanantai 9. tammikuuta 2017

2. Päivä

Yö meni miten, levottomasti todella levottomasti. Varmaan johtu lentämisestä, tuntu pitkään että oli koneessa. Heräsin aikaisin kuuden puol seiskan aikaan, makoilin sängyssä ja yritin kuluttaa aikaa. Nousin kuitenki klo 7,30 ylös ja alas aamupalalle. Eka ihminen aamupalalla, oli meinaa ihan kiva aamupala.


Sitten vain vähän kartan lukua ja ulos kävelemällä etsimään puuttuvia osia. Pientä sekoilua ja sitten sen tien löytäminen ja iso, suuri Decathlon löyty. Kyllä Suomi-poika oli aivan ihmeissään tavaramäärästä. *Etsi se käpy,etsi se käpy ensin* ajatus päässä kuljin pyöräosastolle. Lämpenee, tossa on ohjainlaakeri, tuossa on joku, se käpy hatun ja mutterin kera. Ja tuossa on kumeja. Nyt näyttää hyvältä, nyt voidaan katsella ympärille, ihan vaan katsella. Ei vittu väärän mallinen kaasuputeli. Kato läpsyttimet, mikä toi on. Reppu (10l) menee tosi tosi pieneen tilaan, näistä tapellaan, pitänee ostaa kolme lisää. (Yritän muistaa ottaa kuvan myöhemmin.) ja kaikki alle 20,- . Sitten suunnistus takaisin lähtöpisteeseen sen kiipeilyliikkeen kautta (****) Liike oli sellai et pimpota kelloo ni ovi aukeaa, sitte kaasu ja sitten ajattelin katsoa mitä muuta tarttuu käteen. No housut tarttu, on sit varmaan ne ostohousut. Nyt äkkiä pois ja Hostellille. Siellä meni jonkin aikaa toipuessa kävelystä. Ilmakin oli hieno




Nyt sitten lähdettiin kävelee ajatuksella et katellaan ja katsellaan mitä tulee vastaan. No rannalle tuli sitten käveltyä. Täällä on muuten pirusti yksisuuntaisia katuja. Ja porukat kävelee miten sattuu, ainakin näytti siltä, kohta sitä meni itsekin samanlailla kaikkee kivaa näky ja kävi ajatus et täällä olis kiva olla vähän pidempääkin.







Sitten suunta kohti teleliikettä että saa dataliittymän, no perkele passi on Hostellin turvakaapissa ja eiku hakemaan sitä. Sitten taas takaisin kirjakaupan kautta. Ei myy karttoja, ei. Sitten vaan teleliikkeeseen Orange ja sim kortin voi heittää sitten Ranskan rajalla roskiin, no roaming. Mutta nyt on nettiliittymä niille hetkille kun ei ole wifin äärellä. 20 euroo vaati ja 2 Gigaa saa tietoa siirtyä, joten hyvin vähän käytetään. Sitten sinne ruokakauppaan, iltapala ja huomisen sapuska. Ruoka on aika paljon kasvispainoitteinen näin alussa ja huomenna pitää käydä kuitenkin kaupassa, kahvi unehtu. Mutta nyt on pyörä lastattu ja pakattu ja laukut uudelleen pakattu. Suihkussa käyty ja nyt sitten lataillaan laitteita et on virtaa kahdeksi päiväksi.

Kaikenkaikkiaan kävelin päivän aikana 22808 askelta tähän mennessä. Eli melkein 20 kilometriä.

Täällä on pyörille merkattu aika mielenkiintoisesti väylät.



Pyörä odottaa lähtö valmiina.

Huomenna alkaa ajaminen ja ensimmäinen teltta yö on edessä, paikalliselta sain kolme mahdollista telttapaikkaa, on sitten vara valita. Ekaan joutuu ajaa 12 kilsaa ylämäkeen. Kiinnostaa kovasti.

Huomiseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti