torstai 12. tammikuuta 2017

5. Päivä

Kylläpäs nukutti komiasti. Kasin aikoihin heräsin ja liikkeelle pääsin vasta kahden espresson jälkeen. Ei muuta ku ulos ja kohti lähikauppaa, ostamaan ruokaa ja vettä. Päivästä oli luvattu lämmin näin suomalaisittain. Kaupassa käyty ja liikkeellä ollaan.

Suuntana ulos kaupungista ja nopeesti. Joskus olen käynyt Valenciassa, mutta nyt ei kiinnostanut paikat et oliko miten muuttuneet. Kohti pohjoista tie vie. Lämmin on ja vastaan tulevat on pukeutuneet jotenki talvisesti ja pyörittelivät päätä et miten toi tarkenee. Itse yritin pidätellä naurua.mut se tuntui välillä hyvin vaikeelta. Kivaa pyöräbaanaa riitti sitten pitkälti ja välillä ajettiin A-7 vieressä.



Hirveesti kateltavaa ei ampelsiinipuiden lisäksi ollut ku jossain vuoren huipulla tai kylessä. En mennyt katsoo lähempää, nyt jos ajelis vähä tasamaata ja palauttelis jalkoja edellisiltä päiviltä. Sellai vaatimaton päivä tänään.

Sitten lähestyttiin majapaikkaa jo ulkaavasti ja kello näytti melkein kolmea. Siis ennen pimeää perillä? Eikä oo mahollista.

Majapaikan lähiranta n.200 metrin päässä.

Sitten vaan ensin ne puhtaat vaatteet esille ja ruuat esille ja sitten salamana suihkuun. No sit ruokakauppaan ostaa vettä ja ruokaa. Vettä muuten menee sit ihan ruhtinaallisesti, jos tuntuu ettei oo nälkä ni se on harhakuva.

Köyhän miehen iltapalaleipä no 2

Salaattiannos meni jo ja jonkun ajan päästä menee lisää leipää.

Nyt muistin ottaa kuvat niistä repuista.
Näistä varmaan tapellaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti