keskiviikko 18. tammikuuta 2017

11. Päivä

Nyt sitten nukutti hyvin vaikka melkein normi aikaan heräsi. Sitten pientä välipalaa ennen aamiaista. Ihan normi juttu vai mitä. Sitten aamiaiselle. Sitten releet päälle pyörät valmiiksi ja menoksi. Ensin sinne linkkimaston juurelle, noh melkein joo. Oli siinä muutama rappunenkin. Sitten pieni alamäki.





Jeesus patsas tuolla ylhäällä.

Käännös vasempaan, pikkasen poljetaan ja sitten mennään alaspäi  lujaa seuraavat 10-20 minsaa. Välillä piti pysähtyä vetristämään sormia, helvetin kivaa tiukkaa mutkaa toisensa perää. Päästiin alas ja sitten piti tehdä sotasuunnitelma kahvilassa.


Edettiin osittain teitä myöten mitä eilen ajettiin (uskokaa nyt, unohdin ottaa garminin mukaan vaikka siitä oikeesti oli virta loppu) mentiin pikkutietä myöten Sabadelliin ja kas Ikea näkyi siellä. Emme mennee syömään lihapullia. Jatkettiin matkaa etsien N-150 tietä ja löytäen sen. Sitten alkoi mielenkiintoinen pätkä, kunnon intervalli ajamista valojen mukaan joita pätkälle mahtu. Hyvin saatiin tilaa vaikka välillä ahdasta olikin. Sitten kauppakeskus ja syömään, ensin vähän listojen katsomista ja lopulta Burger Kingiin syömään. Onneksi tällainen kukkakeppi voi syödä vaikka mitä niin kaikki tulee kulutettua. Aika hiljaista oli kun menimme sinne.


Sieltä sitten lähdimme hyvin ravittuina eteenpäin ja kohti kämppää. Siinä liikenne virran mukana mentiin ja eräissä valoissa nähtiin sitten kolari. Auto ja skootteri, itse kolaria en nähnyt mutta kuulin paukahduksen ja näin kuskin nousevan auton sivusta. Pikkasen sivuun katsomaan ja ei henkilövahinkoja, jäivät selvittämään asiaa. Sitten pysähdyttiin tarkistamaan että missäs se Lidl oli. Niin paikallisilla oli hauskaa ku puistoaltaan vesi oli jäätynyt.


Onhan se kivaa kun tämäkin paikkakunta saa kokea pakkasen ja jään.  No Lidliin sitten ostaa RUOKAA, ja tulihan sitä ostettua. Sitten tuttua tietä kohti kämppiä, nyt tuntui siltä että sitä osaa ajaakin, tanko toimii, vaikka on pikkasen kapeampi kuin edeltäjä. Ylös asti meni, nyt oli sentäänaika jyrkkä mäki 8% puuskuttaa sai ja varmaan punasella oltu. Pieni paussi ja sitten tuohon lähikylään hakee vettä. Eihän sinne oo ku pari kilsaa, mutta sitä ennen kahvia. Kun sain kahvin, niin olin siirtymässä pöytään niin henkilökunnan ihminen törmäsi miuhu vauhdilla ja kuppi lensi lattialle ja miulla oli lautanen kädessä. (Leksa totesi "tyhjä katse menetetystä kahvista"). Sain kuitenkin uuden kahvin. Sitten vanha mies "puottaa" silmämunat lattiaan, kun näkee kuuman pakkauksen. Voe taivas ja helvetti. Aivan namu, mut pitää jotain palaveriä. Huh.

Sitten sinne veden hakuun, ensin alamäkeen ja sitten ylämäkeen oikopolkua pitkin. Tuli siinä päiväkoti ja koulukin vastaan, kauppakin löyty. Muutama banaani ja yks olut, vesi. Ulos "puiston"penkille, spurkuosaston tyyppihyväksytyt penkit olivat. Reppujen pakkaus ja kaljojen juonti, sitten matkaan.


Tuonne alaspäin


Tällä kertaan ensin alaspäin otsalampun kanssa ja sitten ylöspäin ja viimeisenä rappureeni. Perillä sitten pientä iltapalaa ja samalla tuli huomattua että putelit on 2 litrasia. Jee pitää säästää tuo 1 1/2 litran pullo. Isompi ei mahdu telineeseen.

Päivän reitti olkaapa hyvä

Pahoittelut lomailijoille: Espanjassa on nyt lunta ja kylmempää kuin Suomessa – nurinkurinen sääilmiö vain kerran vuosikymmenissä: Tuleva vuorokausi on Suomessa suurilta osin lämpimämpi kuin Espanjassa, missä ollaan saatu viime päivinä myös lumisateita. Espanjan kylmyys ja lumisateet ovat kaikessa erikoisuudessaan varsin harvinaisia: vastaavaa tapahtuu yleensä vain noin kerran 20-30 vuodessa.

Tuo yllä oleva kuulostaa aivan helvetin tutulta Italian reisun ajoilta. Ois varmaan pitäny ottaa ne nastat mukaan perkele. No nyt ainakin muistan reissun.

Huomenna lisää tarinaa, komentoikaa hyvät ihmiset.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti